Az ember aki a lehetetlen és a lehetetséges között létrehozta a : LEHETSÉGTELENT!

2010. július 30., péntek

Újra itthon . . .

Srácok Stinson belép. Gondolom már hiányoltatok, amit nem is csodálok. De hát istenem nyaralni jó. Pláne ha olyan szép emlékekkel leszel gazdagabb mint én . . . vagyis tutira nem leszel olyanokkal, de végül is álmodozni szabad. A lényeg hogy anyám már régóta nyaggatott hogy vigyem el valami tuti helyre, így hát gondoltam akkor irány Dubai. Hát igen . . . csak annyit mondok hogy FERGE (most figyelj) TEGES volt! 2 stewardess, 1 masszőr és 1 pincérnő. Gondolom nem kell részleteznem hogy hogyan "álltak" (pacsit) a dolgok! De azért részletezem . . . nem is tudom hol is kezdhetném . . . talán ott hogy gerincre vágtam mindet . . . de talán mégsem ezzel kellene. Nahh mindegy is . . . a többit már a ti fantáziátokra bízom. Azért mindent mégsem oszthatok meg veletek. Na jó megtehetném de így durvábbakat képzeltek mint amilyen volt . . . vagy szerényebbeket. Uhh . . . ez már bonyolult. Ami számít hogy tényleg nagy élmény volt minden, szép táj, szép nők, anyám . . . hát kérdem is én kell az embernek ennél több? Nekem nem kellett. De persze jó volt vissza térni a srácokhoz, sőt ideje volt. Elvégre mint Ted legjobb barátja gondolnom kellett rá is szóval most itt vagyok. De ami a lényeg az hogy mindezt közlöm veletek. De szerintem ennyi elég is volt mára. Hulla vagyok az úttól . . . szóval majd tali tesók! Stinson kilép.

2010. július 15., csütörtök

Van ilyen . . .

Helo srácok. Szó se róla nem volt valami mozgalmas napom. Már csak a kedvetekért jöttem fel . . . gondoltam nem hagyom cserben az én hűséges olvasóim (vagyis a leendő hűséges olvasóim). Ami azt illeti a napom cseppet "másnaposan" kezdődött. Csak annyira emlékeztem hogy valami jó kis egyetemi bulin szédítettem azt a csajt akivel ma az ágyamban ébredtem (pacsit) . . . lényeg hogy a fejfájáson kívül nem is volt olyan rossz. Aztán húztam a melóba. Azt még csak nem mesélem el hogy ott mi volt, mert annak nem is lenne sok értelme. Meló után elmentem Tedékhez ahol csak spontán beszélgettünk a szerelmes témákról (vagy valami olyasmiról asszem, nem nagyon hallottam az ipod miatt a fülemben). Ez után persze irány a bár . . . 2 - 3 sör és már itthon is voltam. Szóval ez a mai nap nem volt valami Ferge (most figyelj) teges, de hát van ilyen.Nahh most lépek és írok 1 - 1 emailt a távkapcsos csajaimnak, de majd még tali. Stinson kiép.

2010. július 14., szerda

Scarlett Johansson - avagy ha meghúzhatnék egy hírességet (aki legalább annyira híres mint én) . . .

Helo Srácok! A melóból írok mert ráérvén mi mással is tölthetném az időm, mint hogy megosztom a világgal az életem történéseit (pacsit). Felkelvén ma reggel és elindulván a melóba. Gondolkozni kezdtem . . . és tudjátok hogy min ? Gondolom nem. Hát én sem. Pedig jó lenne tudni, csak annyit tok hogy nem tudtam eldönteni valamit, de mindegy is. Az viszont már egyáltalán nem mindegy hogy amikor Marshall ki hívott konferencia hívásra (öhm . . . konferencia hívás jelentése: felmegyünk a GNB tetejére és merengvén az életről sörözgetünk) amibe én örömmel bele is mentem, mi is volt a mai konf. témánk. A témánk pedig nem más volt mint a . . .(dobpergést kérek) . . . "Te melyik hírességet húznád meg?" nevezetű kérdés. Azt gondolom mondanom sem kell hogy kitől származott a kérdés. De azért mondom, természetesen tőlem. A lényeg hogy miután Marshallból (nem túl nagy meglepetésre) csak annyit tudtam kihúzni hogy, idézem: - "Az én kedvenc hírességem Lily és csak is vele tudnám elképzelni senki mással . . . na jó talán a Csillagok Háborújából Leia hercegnővel, de azt csak végszükség esetén!" - (chh . . . szánalmas) hozzá fogtam a már oly régóta tervezett mondókámba amely
nem másról szól mint Scarlett Johansson - ról. Nos . . . ha tutira meghúzhatnék egy hírességet, akkor az tutira ő lenne. Azt kérded hogy miért? Már vártam a kérdést! Vázolom a témát. Összegyűjtöttem 3. okot hogy miért pont ő lenne a szerencsés (koccold le).
1. Tehát akkor ez lenne az első kép.A kép témája S.C. dekoltázsa. Jó néhány mellett láttam már. Láttam kicsit, nagyot, nagyobbat, annál is nagyobbat . . . sőt még annál is . . . nahh mindegy egy kicsit túlzásba vittem. Ami fontos az az hogy neki pont olyan amilyennek lennie kell. Legalábbis ez az én véleményem.
2. Tündéri arc. Ezt még csak magyaráznom sem kell, könyörgöm csak nézzetek rá! Gyönyörű és kész . . .
3. Hát igen. Azok a szemek . . . és az a tekintet . . . olyan mintha azt suga
llaná: Oh. Barney. Te vagy az aki kell nekem. Gyere és vedd kezedbe a "dolgokat" (koccold le) - vagy valami ilyesmire . .

Nos hát ezt mindenképpen megakartam osztani veletek, és ötleteket is várnék hogy szerintetek ki az a híresség akit ti húznátok meg . . . vagy még hogy ha nem is meghúzni de megismerni vagy mi . . . az utóbbihoz nem nagyon értek (pacsi). Kösz tesó hogy olvastad és majd még tali.
Stinson kilép.


2010. július 13., kedd

Egy kis lecke a nőkről . . .

Srácok! Elérkezett a pillanat hogy mondjak nektek valami hasznosat is (már nem mintha az eddigi dolgok nem lettek volna azok). Néhány egyszerű szabály a nőkről. Nos a nőkre ugyanazok a szabályok vonatkoznak mint a "Szörnyecskékre". Igen, jól olvastad! Szörnyecskéket írtam. Nemtom emlékeztek- e még arra a filmre (szinte már már klasszikus). Mielőtt hitetlenkednétek, csak olvassátok figyelmesen!
1. Szabály: "Ne hagyd hogy víz érje őket!" - Más szavakkal ne hagyd hogy nálad zuhanyozzanak.
2. Sz.: "Tartsd távol a napfénytől!" - Vagyis soha ne találkozz velük nappal.
3. Sz.: "Ne etesd őket éjfél után!" - Így nem fog nálad aludni és nem kell majd vele reggelizned.
(A villásreggeli sem számít!)Hát igen . . . talán elsőre hülyeségnek tűnik, sőt talán másodjára is de csak gondoljatok bele és belátjátok hogy kételyeitek szertefoszlanak mielőtt ki mondanátok azt hogy ez FERGE (most figyelj) TEGES ! Stinson kilép.

2010. július 12., hétfő

Játszani király . . .

Hát tesókáim eljött a hét első napja, mely azt jelenti hogy egyúttal a meló kezdete is. Amit ma még a szokásosnál is jobban vártam (igen én szeretem a munkám, főleg mert szinte nincs is munkám . . . vagy mégis ?). A lényeg hogy ma van a hónapban az a nap amikor a játékoshoz kell mennünk. A kedvetekért elmondom hogy a játékosnak normál neve is van, de az tökre nem érdekel senkit se szóval hanyagoljuk is. A játékos dolga hogy a cégnél (GNB) havonta közölje velünk mit hogyan és hogy mit miért kell "megcsinálnunk". Ám nem hiába hívjuk játékosnak. Az egészet játékokkal közli velünk. Így amíg ő sorolja amit kell, addig mi élvezzük az egészet (mármint én meg Marshall). Szóval általában Marshallal még 1 héttel korábban le foglaljuk azt a napot amikor elmegyünk a játékoshoz. De persze nem ez az egyetlen közös dolgunk. Ott van még pl.: a KONFERENCIA HÍVÁS is. De erről majd később. Lényeg ami lényeg meló után gondoltam jól jönne egy kis kondi . . . gondoltam. De csak 3 órával később mentem le. Addig rendelni akartam valami kaját . . . de mivel ma már pizzával keltem nem nagyon volt kedvem semmihez . . . főleg semmi ázsiai kajához (hhrrrr . . . ). Tényleg tuttátok hogy az ázsiaiak franciák? Na de mindegy is. Bedoptam egy hambit és utána irány a kondi (jó párosítás mi ?). Ezután természetesen jött a már szinte mindennapi program, Mac'Larens és a többiek. Hát még ha ez a mai nap nem is volt Fergeteges, azt a Fergét meg is kapja (mér csak a királyságom végett is).
Nahhh . . . majd még tali ! Stinson kilép.

2010. július 11., vasárnap

Egy kis testedzés . . .

Vasárnap az egyik kedvenc napom. Hiszen a hétnek ez az utolsó napja, blablabla. Tulajdonképpen már vártam ezt a napot mert a megfigyeléseim alapján a velem szemközti épületbe 1 hónapja beköltöző helyes lány mindig ilyenkor megy le futni. Hát gondoltam egyet és mivel én alkottam meg a lehetségtelent, tudtam hogy itt egy újabb kihívás ami pont nekem való! Tehát elkezdtem kocogni járni (konkrétabban ma kezdtem el, de ez lényegtelen ugyebár). Nem gondoltam semmi nehézre hiszen már nyertem Maratoni futó versenyt puszta fogadásból, tehát gondoltam ez egyszerűbb lesz mint az 1x1. Felkészülten elindultam hogy aztán puszta véletlenül (mondhatnám úgy is hogy "figyelmetlenségből") pont a kívánt préda előtt tudjak megbotlani, hogy aztán ő segítő kezet nyújtson amit én (minden hátsó szándék nélkül) elfogadhassak.
Hát szó se róla a terv . . . nem nagy meglepetésre . . . nem jött be.
Igen! Barney Stinson - nak nem jött össze az amit akart ! Gondoljátok most és persze gondoltam én is. Ám mégis összejött leszámítva hogy nem úgy ahogy elsőre gondoltam volna. Ugyanis a terv mindaddig sikeresnek tűnt amíg a megbotlás pillanatához nem értem. Ám ott váratlan fejleményként a hölgy nem kívánt un. "segítő kezet nyújtani".
Melyen én ledöbbentem. Aztán persze megkaptam rá a választ hogy miért is nem segített. Ami ironikus mert pont akkor kaptam meg amikor segített. Miután tovább futott és visszapillantva megpillantotta az értetlenséget az arcomon, nevetve visszafordult és végre megkaphattam azt a bizonyos "kezet". Eközben közölte velem hogy tudja hogy mire megy ki a játék . . . nem én vagyok az első aki ezzel próbálkozik. Ám mivel én vagyok az egyik leghelyesebb közülük, ezért velem kivételt tesz (várjunk csak, asszem azt mondta hogy a leghelyesebb . . . szinte meg mernék esküdni!). Tehát szó mi szó. Természetesen megint elértem azt amit akartam. Egy gyors zuhany kocogás után mindig jól esik, pláne hogy ha az ember egy bombázóval tölti ezt a bizonyos zuhanyzást! Később persze a MacLaren's - ben mind ezt megosztottam Teddel és Marshallal is. Ugyanúgy mint most veletek. Szóval ez a vasárnapom is, mint már oly sok Ferge (most figyelj) teges volt. Stinson kilép.

2010. július 10., szombat

Hát akkor kezdeném a blogom . . .

Öhm... Helo. Barney vagyok. Mizu? Lényeg hogy ha nem ismersz (amit természetesen kétlek) akkor kérlek nézd meg a mellékelt önéletrajzi videómat. Hidd el nem fogsz csalódni, ez nem pom-pom lány hatás. Stinson kilép.