Az ember aki a lehetetlen és a lehetetséges között létrehozta a : LEHETSÉGTELENT!

2010. augusztus 30., hétfő

Tesó vagy testvér ? - Mind 2 !

Tesókáim! A tesóság király. Pláne hogy ha az egyik legjobb tesód maga a tesód! Ma nem más jött el a Barney's - mus fellegvárába mint a (most figyelj . . . még nem . . . mindjárt . . . várd ki a végét) TESTVÉREM. Amit tudni kell a tesómról az csak annyi hogy egyszerűen DÖBBENETES /awesome*/! Döbbenetesen király (szóval olyasmi mint én). Eszméletlenül jó szárnysegéd de sajnos meleg. Bár kinek a pap kinek a paplan. A lényeg hogy eljött meglátogatni és Fergeteges éjszakánk volt az utóbbi! Elmentünk egy tetszetős kis party helyre ahol együttes erővel olyan bigéket fűztünk be hogy az már szinte LEHETSÉGTELEN! Srácok tesónak lenni jó, szóval ha még nincs egy normális tesótok akkor gyorsan szerezzetek be egyett.Ez alapvető ha a követőm akarsz lenni (és naná hogy a követőm akarsz lenni elvégre ha nem így lenne, akkor nem is olvasnád a blogom . . . ugye? mondtam). Nahh lépek is, majd még tali. Stinson kilép.
2010. augusztus 28., szombat

Ha beteg vagyok, akkor inkább dobom a betegséget és helyette király leszek . . .


Srácok! Utálok beteg lenni. Bár gondolom ezzel nem csak én vagyok így. De ami lényeg az csak annyi hogy amíg nem bírtam megosztani veletek Fergeteges történeteimet olyan beteg voltam hogy az már királyság. A részletekbe ne menjünk bele. De ami számít az annyi hogy elmentem egy alapos kivizsgálásra egy eszméletlenül dögös Dr. nőhöz aki olyan jól végezte dolgát hogy már "makk"egészséges vagyok (érted-koccold le). Hát van ilyen. De csak egy hasznos tanács: ha beteg vagy akkor ne mutasd ki hogy beteg vagy. Ez alapvető. Természetesen kivétel hogy ha olyan jó nő az orvosod mint nekem. De amúgy a legjobb teendő ha beteg vagy, csak annyi hogy maradj olyan király amilyen vagy (hiába is írnám hogy olyan mint én, tudod hogy az lehetetlen . . . bocs tesó). De most már lépek is, csak addig jöttem amíg a doki nem "köt ágyhoz" (istenem . . . hogy lehetek ennyire jó? - pacsit). Nahh majd még tali. Stinson kilép.
Napi tesókódex: 81. Törvény - Egy tesó felhajtva hagyja a WC - deszkát tesóinak.

2010. augusztus 12., csütörtök

Egy párkapcsolat "elemzése" . . .

Srácok! Egy esküvő nem játék. Pont ezért ne is legyen esküvőd. Nahh . . . hogy hogy is van ez:
Az egész azzal kezdődött hogy Phil, (az egyik alkalmazottunk a GNB - nél) bejelentette ebédszünetben hogy megházasodik (naná hogy a hideg is kirázott!). Tesó! Ha neked egyszer az jár a fejedben hogy megnősülj . . . akkor azt gyorsan verd ki a fejedből. Gondolj csak bele hogy mi mindent hagynál ki emiatt. Amíg neked ügyelned kell minden a sok házi teendővel, vagy mivel addig én (és a többi tesó) élem a királyok világát. Még hogy ha szerelmes is leszel egyszer . . .
AKKOR SE! Szerelmes vagy? Nos . . . elmúlik. A tartós párkapcsolat egyáltalán nem nyerő.
Hidd el tesó, tapasztalat. Igen. Én is éltem párkapcsolatban. Még hozzá az egyik legjobb barátommal, olyannal aki anno még a szárnysegédem volt. A hölgy nem más mint Robin Scherbatsky. Bezony. Mondjuk nem mintha ismernetek kellene valahonnan (de nagyon jó bőr - koccold le!). Szóval az volt a nagy helyzet hogy az eleje jó volt szép volt meg minden, de a végén már szánalmasak voltunk és ezt főleg a "kinézetünkre" értem. Félelmetes hogy mit művel az emberrel az az ördögi az a sátáni az a szavakba nem fogható dolog amit az emberek úgy foglaltak szavakba hogy (idézem): PÁRKAPCSOLAT! Bezony. Így hát tesó ha ezek nem voltak meggyöző érvek, akkor semmi nem az. Nahh . . . lépek majd még tali. Stinson kilép.
Napi tesókódex: 32. Törvény - Egy tesó nem engedi tesójának, hogy megnősüljön, amíg az nincs legalább harminc.

2010. augusztus 9., hétfő

Csak annyit mondok erről a 7végéről hogy FERGE (most figyelj mert az allergia nem akadály mert ami most következik az nem tejes hanem) TEGES volt!

Srácok! Ahogy a cím is tükrözi a hétvégém olyan hozzám illő volt . . . szóval királyhoz illő. Kezdődött szombaton amikor is este megismerkedtem egy csinos kis pultos lánnyal, majd folytatódott vasárnap amikor ugyanezt a csajt döngettem. De ez még semmi ahhoz képest amit este csináltam.
Nem tudom, de talán álmodoztatok már arról hogy egyszerre 2 csajjal nyomjátok az "igát" (pacsit)?
Nos, én nem csak álmodoztam már erről. Igen! Tegnap is ez volt a nagy helyzet. Este amikor épp azon gondolkodám a Mc'Larens - ben hogy miért is nem lett belőlem hegedűművész, besétál a bárba 2 FERGE (figyelj . . . még mindig figyelj . . . )TEGES, dögös maca. Az már mindennek a teteje hogy ikrek voltak. Gondoltam is magamban - Barney! Tesó! Ha ezt kihagyod akkor mindent kihagyz az életben ami igazán fontos! - így hát neki lendültem a már jól bevált Ted Mosby trükknek. Mint tudjátok a Ted Mosby lényege a pocsék öltözködés és a nyálas viselkedés. De amiért igazán fontos az az hogy az oltárnál hagyták el és ez az ami a lényeg! Gyorsan felmentem Tedékhez és kértem tőle egy inget és egy nadrágot. A többi már gyerekjáték volt. Miután visszamentem a bárba elkezdtem szemezgetni az egyik kiszemelt áldozattal, ezt ő természetesen automatikusan közvetíti a testvérének (nem tesó! testvér!). Majd úgy 10 perc szemezgetés után oda jön a pulthoz, látszólag kérni valami italt de NEM. Pusztán azért hogy megtudja hogy van - e elég merszem leszólítani. Persze nekem van de muszáj eljátszani a szomorú bánatos "Tedet". Tehát most nem lehetek olyan király mint máskor. Udvariasan megkérdem hogy csatlakozhatnék - e hozzá és a testvéréhez, bár nem akarok kellemetlenkedni.
Erre ő azt mondja hogy - Persze nem probléma. Erre én oda megyek majd közlöm velük a dolgok "állását" (mármint hogy ott hagytak az oltárnál stb.) erre az első csaj (az akivel szemeztem) azonnal rám kattan, majd a testvére is. De mivel a testvére azt hiszi hogy én nem rá hajtok, ezért nem mozdul rám. Ekkor én közlöm hogy nekem úgy igazán mind a ketten bejönnek. Ekkor persze meglepődnek, de kis idő múlva (már csak azért mert tudják hogy min mentem keresztül) bele mennek a "játékba" (koccold le). A többit nem közlöm . . . vagy de még is. Olyan döngetésben volt részük hogy . . . erre nincs is szó. Zsír volt minden. Elméleti pacsit! (most várok . . . srácok tudom mikor nem csináljátok az elméleti pacsit! . . . azért mondom).
Hát igen. Nahh most megyek kajolni Marshallal, majd később tali. Stinson kilép.
Napi tesókódex: 13. Törvény - Minden tesónak kötelessége kinevezni valamelyik tesóját szárnysegédnek.

2010. augusztus 5., csütörtök

Újabb tesóval bővült az én kis családom . . .

Hali Srácok! Csak egyet mondok: ÖLTÖNYÖD LEGYEN! Nem azt mondom hogy olyan legyél mint én (vagyis annyira király), hanem azt hogy legalább 1 öltönyöd mindenképp legyen (de lehet az 2 is . . . sőt inkább 3). Legalább 1 hónapban egyszer öltözz ki. Az öltöny fasza . . . hidd el nekem a csajok 98% - a bírja az öltönyös pasikat. Ez tény. Ha egyszer öltönyt hordasz akkor már egy olyan személyiséget hordasz amiről az jön le : Uhh . . . ki ez a fickó? Netán ügyvéd? Vagy talán sikeres üzletember? Vagy talán csak egy mindennapi pali egy öltönyben? Nem számít királyul néz ki (vágod?). Csak egy jó tanács: az öltöny tesótól tesónak mindig jó ajándék . . . konkrétan akármire.
Gondoltam ezt megosztom veletek . . . no meg azt is hogy miért ez a cím ami ott felül olvasható.
Ami lényeg az az hogy ma elmentem a szabómhoz, Tim Gunn - hoz (aki nem mellesleg az egyik legjobb a szakmában) hogy az "én kis családom" egy új taggal bővüljön. Hát mérés mér
ést követett, szó szót váltott, végül elkészült az én kicsikém. Mondhatom hogy Zsír lett a pici, de ha már öltöny akkor nyakkendő is . . . szóval irány a kedvenc divat üzletem a Proenza Shouler és már mentem is haza feltankolva a drágaságaimmal (Tesó kódex 30. Törvény: Egy tesó nem járja körbe a boltokat, hogy összehasonlítsa az árakat.) Természetesen mondanom sem kell hogy Tedéknek még csak fel sem tűnt semmise aminek fel kellett volna (de talán most hogy így belegondolok mintha Robinon láttam volna hogy nagyon méreget . . . de lehet hogy az csak a szokásos vonzó erőm következménye volt . . . ki tudja). De persze felvilágosítottam őket hogy mi az ábra, szóval azt mondták királyul nézek ki (erre én: - Ezt idáig tartott észre vennetek?! - pacsit). Lényegében nagy volt ez nap és most hogy mindezt ti is tudjátok nyugodtabban hajtom álomra a fejem. Nahh . . . majd tali skacok. Stinson kilép.

The Playbook . . .

Srácok! Gondolom a Playbook - ról már hallottatok mendemondákat. Hát most eljött az idő hogy ne csak halljatok hanem lássátok is hogy mi az. Bevezetés képpen a "Playbook" nem más mint az én leleményességem és királyságom összetétele. Az az ebbe a könyvbe gyűjtöttem össze az összes legnagyobb csajozós dumát. A lényeg hogy mind azt amit én összegyüjtöttem azért gyűjtöttem össze hogy ti kedves tesókáim hasznosítani tudjátok (és hogy ne haljon ki a férfi faj a Fördről . . . na jó ez talán kicsit túlzás . . . mindegy). Szóval alaposan figyelj mert te most megpillanthatod azt amitől férfi a férfi, Barney a Barney és amitől király a király (vagyis engem - pacsit).
Szóval ha mindezt látni akarod >>> KATT IDE TESÓ! <<< (a vidi lassan tölt szóval csak türelem).

Ui.: Hamarosan itt lesz " A Tesó kódex " . . . Stinson kilép.

2010. augusztus 4., szerda

Szemkontaktus! Mondom szemkontaktus!

Srácok! Ha egyszer én valamit mondok akkor az a bizonyos valami úgy is lesz (kivétel az az 1 eset még középsuliban - ki hitte volna hogy fiúk nem iratkozhatnak be a lány kolihoz . . . na mind1).
Ami a lényeg hogy a legjobb cimbimmel Ted Mosby építésszel (hangsúlyozom az építész szót), elindultunk úgymond hölgyeményekkel ismerkedni (ugyancsak hangsúlyozom az ismerkedés szót, ami ez esetben az ún.: húzást, közösülést valamint a párzást jelenti "pacsit"). Az este jól is kezdődött elmentünk egy jó kis party helyre ami nem rég nyílt és belevágtunk abba amiért a férfiak a világra jönnek (kivétel a lézerharc . . . a lézerharc király . . . kár hogy kirúgtak . . . hmmm) csajozni tesa csajozni! Az első próbálkozások öhmmm rosszul mentek, ohhh nagyon rosszul mentek . . . természetesen Tednek nem nekem. Chhh . . . kérlek. Szóval miután láttam mennyire szenved gondoltam mint a legjobb barátja, szüksége van rám. Természetesen ez így is volt. Így hát bevezettem a "szemkontaktus" sejtelmes világába. Vagyis én beszéltem a csajokkal ő meg csak figyelt . . . annyira figyelt amennyire csak tudott. Majd a mondókám végén jön a klasszikus:
- És amúgy nemtudom, de ismeritek Tedet? - srácok ha valami akkor ez az esetek 93% - ban bejön. Csak próbáljátok ki! Így hát mint oly sok minden (hála nekem) ő is beszerzett egy csajt és nagyon jól telt az éjszakám, mondhatnám úgy is hogy Hannah - val jól "elvertük" az időt (ez de nagy koccold le). Asszem Ted nek is jó volt, de én bolygatom más magánéletét . . . naná hogy bolygatom és naná hogy neki is jó volt hála a jó öreg: - Szemkontaktus! Mondom Szemkontaktus!- módszernek. Nahh lépek hulla fáradt vagyok, majd még tali. Stinson kilép.

2010. augusztus 2., hétfő

Hááát . . . ez sem volt rossz nap . . .

Hali Srácok! Hááát . . . hol is kezdjem. A vasárnapom csak azzal telt hogy pihenjek egy nagyot, szóval punnyadás egész nap. De ma írány a meló. Újult erővel neki is vágtam a rám váró feladatoknak és el is végeztem (szóval ma is becsajoztam, Pacsit!). A meló elment szinte olyan volt mint bármely másik nap, kivétel hogy ma nem húztam meg egy titkárnőt sem (koccold le). Lényeg hogy este Marshallékkal a Mc'Larens - ben gondoltam egyet és oda mentem egy helyesnek tűnő női társasághoz. Csak egy jó tanács: néha csak kapcsoljátok ki az agyatokat és vágjatok bele a közepébe! In medias res - magyarul a dolgok közepébe vágása (ezt is valami király találhatta ki).
Szóval lényeg ami lényeg, elindultam. Egy két jó szó és el is küldtek . . . . . . VOLNA! Ha nem lennék olyan király hogy mind a kettőt ne fűzzem be. Az édes hármas király! Ajánlom mindenkinek! Mellesleg hogy ha még nem tettétek meg, egy kettő szerezzétek be a TesóKódeX - et ! ! !
De csak akkor ha olyanok akartok lenni mint amilyen én vagyok (na jó azért persze te is tudhatod hogy olyan soha nem leszel, de próbálkozni lehet). Nahhh . . . most húzok (egy két jó nőt . . . PACSIT!). Legközelebb tali. Stinson kilép.