Az ember aki a lehetetlen és a lehetetséges között létrehozta a : LEHETSÉGTELENT!

2010. november 3., szerda

Na mizu?


Hali Srácok! Igen, igen, igen és igen. Az isten király újra visszatért hűséges rajongóihoz . . . hozzátok. Remélem nagyon hiányoztam vagyis ezt még csak nem is remélhetem, hiszen tudom hogy hiányoztam nektek. Én és a sok FERGETEGES történeteim! A lényeg srácok: köszönöm hogy hiányzásomat észrevéve üzenetek sokaságát kültétek nekem, de mint azt tudjátok igencsak elfoglalt ember vagyok és hát annyi meg annyi nőcske van még aki nem tekinthetett be a Barney - zmus fellegvárába hogy az már hHHRRRRrrr (természetesen most kirázott a hideg). Szóval köszönöm megértéseiteket és ha megengeditek, akkor talán felteszem nektek azt a bizonyos kérdést amit naponta teszek fel szinte majdnem mindenkinek akit ismerek és természetesen a kérdés nem más mint - na mizu? - Köszönöm semmi. Mondanám ezt ha nem lenni semmi különleges az életemben és úgy viselkednék mint az én remek ám annál nyálasabb barátom Ted. De persze mivel az én életem soha nem lesz ilyen, engedd meg hogy beavassalak a következőkbe. Ha felteszed egy csajnak azt bizonyos "na mizu?" kérdést akkor a következőre gondol:
a. Uhh . . . nyugi csak csinálj úgy mintha nem is vetted volna észre.
b. Hát . . . úgyse találok jobbat már ilyen tájban.
c. WOW! Te ismered Barney Stinsont? A legnagyobb királyt a világon! Akinek a pénisze oly hatalm . . . (kicsit elkalandoztam) Tehát 89% hogy az utóbbiakban elhangzott gondolatok egyikére gondol. És tudod mit? Ez egy igen jó arány és oly gyakran használd ez a kérdést, amilyen gyakran csak tudod! Hidd el nekem, be fog jönni. Ha meg nem akkor is királyság mert én mondtam neked. Na de most lépek, olyan FERGETEGES éjszakám lessz hogy . . . Bezony (ha érdekel, bár naná hogy érdekel hisz akkor most nem olvasnád ezt se, megismertem egy olyan tündérien bájos leányzót a mi nap hogy ha rám néz bűntudat fog el, mert tudom hogy mit csinálunk majd az este és az annyira űber király lessz . . . azt hiszem . . . én most távozom . . . ) Stinson kilép.
Napi tesókódex: 28. Törvény - Egy Tesó időben értesíti Tesóit, hogyha női bunyó van kilátásban.
Megje.gyzés
: Ha egy Tesó úgy ítéli meg, hogy női bunyó van kialakulóban, köteles szólni többi Tesójának, hogy azok is részt tudjanak venni a két női egyed megütközésének megfigyelésében. Egy igazi Tesó megragad mindenféle média eszközt, hogy elterjessze a hírt: telekommunikáció, könyékkel lökdösődés, postagalamb, fényjelek, üvöltözés, képeslapok és telepatikus kommunikáció. Ha egy értesített Tesó valamilyen okból nem tudja megnézni a két nőszemély harcát, akkor a jelenlévő Tesó felelős azért, hogy ott nem lévő Tesóját képekkel, videókkal, vagy bármilyen indokolt metódust használatba véve, esetleg intenzíven mutogatva beszámoljon az eseményről.