Az ember aki a lehetetlen és a lehetetséges között létrehozta a : LEHETSÉGTELENT!

2011. április 29., péntek

Hát igen . . . tudom sokáig voltam távol, de visszatértem!


Hello kedves olvasó! Na mizu?! Örömmel értesítelek hogy élek és virulok. Az persze már csak mellékes hogy rengeteg elfoglaltságaim miatt egy ideig hanyagoltalak benneteket. De nem kell pánikba esni . . . Barney itt van és próbál jó útra téríteni (jó út alatt az ágyat értsd valami jó kis bigével).
Kezdjük talán egy régi, ám annál ismertebb ténnyel!
Tegyük fel fáradt vagy. Semmi kedved oda menni a hölgyeményhez és mondani, mondani a legfárasztóbb szöveged hogy aztán az mégis azt mondja neked hogy: - Na ne. Kopj már le.
Ennek elkerülése érdekében, elég megtudni a csaj nevét. Ha mázlid van akkor a neve Y - ra végződik. Azt kérded hogy ez miben segítene? Jogos a kérdés és már válaszolom is.
Tudni illik az Y ra végződő nevű csajok bevállalósabbak mint az átlag. Bezony. Legyen szó Kitty, Molly vagy akár Lily ről . . . ez így van. Remélem valamiképp hasznosnak bizonyul majd ez a tanács akármelyikötőknek. Na én viszont zuzok srácok, tudni illik én már megtaláltam a mai utat (egy bizonyos Joy társaságában). Minden jót, majd tali!

ui.: Örömmel értesítelek benneteket hogy próbálok becsempészni némi újításokat is mostantól a Blogomba. Remélem tetszeni fognak. Stinson kilép.

Napi tesókódex: 80. Törvény - Egy tesó minden erővel segíti tesóját, hogy felüljön a triciklire*. Ezzel valamilyen formában ő maga is teljesíti a triciklit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése